Att lyckats med bröllopet

Här nedan kommer vi lista sju olika tips som förhoppningsvis leder till ett lyckat bröllop. Har du fler tips så får du gärna dela med mig av dem i kommentarsfältet.

 

Tips för ett lyckat bröllop

  1. Se till att vara ute i god tid. Det här är nog en av de viktigaste punkterna, visst kan man fixa ett bröllop på några veckor och det kan absolut bli bra men för att slippa för mycket stress och ångest (detta ska ju vara något kul!) så bör du/ni börja i god tid. Plus att mycket av det du vill ha till bröllopet, såsom en viss lokal, ett liveband, kan behöva bokas lång tid i förväg.
  2. Shoppa på nätet. Detta säger vi faktiskt inte bara för att vi själva är en webbshop men det sparar dig oerhört mycket tid och stress om du kan sitta i lugn och ro framför datorn hemma och klicka hem det du vill ha. Dessutom brukar utbudet på nätet vara mycket större än i många butiker. Du kan handla allt ifrån skor till smycken och självklart alla dekorationer som du behöver.cake-topper-boho-cc6
  3. Välj lokal med omsorg. Rätt lokal både för vigseln och festen är självklart viktigt. Det ska vara en lokal som känns bra för er men det ska också vara smidigt att ta sig dit för gästerna. Övernattning i närheten är ju också att föredra om folk reser långt. Leta gärna efter mer unika lokaler. Kanske vill ni ha bröllopet utomlands? Eller i Jukkasjärvis Ishotell? Se också till att det finns bra parkeringsmöjligheter, att det finns utrymme för dans i lokalen och att den självklart rymmer alla gäster.
  4. Ha ett tema. Det är alltid trevligt om det är en röd tråd i bröllopet, i allt från inbjudningskort till utsmyckning av lokalerna. Det kan räcka att ni kör ett vanligt färgtema men något lite mer specifikt tema är också trevligt. Natural Vintage eller lite Boho-känsla kanske? Var personliga och försök gärna få till det där lite extra. Det är oftast det som gästerna minns och får ert bröllop att sticka ut.
  5. Roliga aktiviteter. Det är bra att ha inte ha för snävt och tajt schema under dagen men se till att planera in lite roliga aktiviteter. Detta för att dra igång festen och för att det inte blir för avslaget. Det bör vara saker som aktiverar alla! Tipspromenad och frågesport är bra exempel, eller varför inte dela in gästerna i grupper och låt dem göra olika utmaningar? Blanda gärna in musik så att folk blir sugna att fortsätta på dansgolvet när lekarna är slut.
  6. Överraska gästerna. Detta är något som de flesta uppskattar väldigt mycket. Det kan vara en liten pryl men det behöver absolut inte vara något dyrt. Ofta blir man glad bara av att få något. Det kan också vara godis och varför inte lägga med små söta citat? Bäst så klart om det går att få något personligt för varje gäst men det går också att göra allmänna kärlekscitat som ni lägger ut slumpmässigt.
    godispasar-guld-prickar-db1
  7. Se till att njuta! Både planeringen och själva bröllopet ska vara roligt så se till att njuta och tänk på vad ni faktiskt firar, kärleken mellan dig och din andra hälft. Se till att inte bråka, ta gärna hjälp av vänner och släktingar där det behövs och försök slappna av på själva bröllopsdagen. Om ni har kul och njuter så kommer era gäster garanterat att göra samma sak. Då blir det ett lyckat bröllop!

Detta var alltså 7 tips för ett lyckat bröllop. Som vi skrev här ovan så får du gärna dela med dig av fler tips här i kommentarsfältet och har ni förslag på saker som vi ska skriva om i denna blogg, så får ni gärna tipsa om det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s