Bröllopsdekor

Något som vi har uppmärksammat är dessa dekorativa ringar som man placerar lite var stans på bröllopet. Hängandes i ett träd vid fotograferingar, som bakgrund till photobooth eller bara hängandes i olika storlekar i festlokalen.
Vi tror att detta är och kommer bli en stor hit, då man kan dekorera dessa hur man vill, så det passar in på just ditt bröllop och tema.

Dekorativ ring

Vi var inte sena med att testa detta, vi valde att använda oss utav pompoms, miniballonger samt murgröna. Så snyggt! Då den ring vi använde oss utav hade en hållare till ljus valde vi att placera ett ljus med. Men det är inte optimalt att ha det tänt så tänkt på det om ni vill göra som oss.

Så vackert!

Vi visar i videon ett exempel på att ha en dekorativ ring som bakgrund. Det är något som lyfter en vit vägg. Vita väggar kan vara svårt att göra sig av med om det känns tomt, och en sådan här ring gör sig verkligen på väggen.

Direktlänkar till produkterna finner ni här: Ballong mini cremé, ballong mini guld, murgöna girlang, pompoms guld, pompom cremé, ljuslyktor bröllopsfund, organzatyg guld, guld konfetti, träunderlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s